Hunsbedt Bil / Verksted & service / Volvo Service

Volvo Service

Vi ønsker at livet ditt skal være ukomplisert og at du alltid får det beste ut av din Volvo. Derfor tilbyr vi Volvo Service 2.0 – en service utenom det vanlige.

DSC06779

Våre teknikere kan bilen din!

Vi garanterer at du blir fornøyd! Vi gir garanti på vårt arbeide og våre deler, og selvsagt bruker vi kun originaldeler, som sikrer Volvo kvalitet hele veien.

Vi tror, mener, og vet at din bil har behov for jevnlig vedlikehold. Bilen mister ikke dette behovet fordi den har blitt eldre enn 5 år, eller kjørt mer enn 100.000 km. Motoren skal i dag yte mer, på grunn av mange faktorer. Nettopp derfor er det viktigere enn tidligere med regelmessig vedlikehold, f.eks. oljeskift for at motorene skal fungere uten problemer.

Bremser og for/bakstilling er viktige sikkerhetsdetaljer som trenger regelmessig ettersyn for å fungere optimalt, siden dette er sterkt slitasjeutsatte komponenter.

Service som fokuserer på deg og dine behov

Vi ønsker at livet ditt skal være ukomplisert og at du alltid får det beste ut av din Volvo. Derfor tilbyr vi Volvo Service 2.0 – en service utenom det vanlige. Vi tilbyr kostnadsfri programvareoppdatering (som gjør at din Volvo blir enda litt bedre etter hver service), 24 timers telefontjeneste og 1 års fri Volvo Veihjelp.

Fri oppdatering av bilens programvare til siste versjon er alltid inkludert*

Hos Volvo utvikler og forbedrer vi kontinuerlig programvaren for bilene våre. Dette betyr at din Volvo kan bli enda litt bedre ved hver eneste service, siden gratis programvareoppdatering av et urvalg viktige styrenheter alltid er inkludert. Eksempler på funksjoner eller systemer som kan optimaliseres inkluderer klimaanlegg, motor og førerinformasjon.

*Gjelder alle Volvo-modeller fra modellår 1999 og nyere, unntatt Volvo C70 –05, S/V40 –03, XC/V70 –00. Omfanget av programvareoppdateringen vil variere avhengig av modell. Oppdatering omfatter ikke navigasjonskart eller Bluetooth. For mer informasjon kontakt din forhandler.

Vi forlenger kostnadsfritt din Volvo veihjelp i ett år

I forbindelse med Volvo Originalservice vil vi uten ekstra kostnad forlenge din Volvo Veihjelp for ytterligere ett år. Volvo Veihjelp innebærer at du ved havari kan få hjelp døgnet rundt, hvor som helst i Vest-Europa. Uansett om det gjelder å fikse et punktert dekk eller kompensasjon for oppholdsutgifter mens bilen er til reparasjon.

Volvo originalservice – det beste for din Volvo

Regelmessig service hos ditt autoriserte Volvo-verksted er den beste måten å ivareta et problemfritt bilhold. Det er det eneste verkstedet som tilbyr den unike kombinasjonen av Volvo Originaldeler, unike Volvo-metoder og ekspertisen til spesialutdannede Volvo teknikere. Vi på Volvo kan Volvo best!

24 timers telefontjeneste

I Volvo Service 2.0 inngår også telefonservice der du kan kontakte oss 24 timer i døgnet, syv dager i uken og 365 dager i året. Der kan du spørre om alt som gjelder bilen og bilholdet. Hvis vi ikke kan svare direkte, sørger vi for at du blir kontaktet av rett person vedrørende din sak. Selvfølgelig kan du også alltid velge en av de vanlige kontaktkanalene – som Volvo-forhandleren, volvocars.no eller e-post.

Telefonservice: (+47) 22 30 58 60.