Hunsbedt Bil / Verksted & service / MECA-tjenester

MECA-tjenester

Med MECA-konto er det enkelt å eie bil.

DSC06825

Det skal være enkelt å eie bil

Pleier du også å sukke når det er tid for service? "Hvordan skal jeg huske å bestille time, når skal jeg rekke å levere bilen, og hvor er det verkstedet ligger igjen?" Tenker du straks på kostnadene når det er nødvendig med en reparasjon – og hvordan de kostnadene kommer til å påvirke månedens økonomi? Lurer du også på hva som vil skje dersom du punkterer på en øde vei midt på natten? Ta det med ro – vi hjelper deg!

Vi som MECA verksted vet at det ikke bare er morsomt å eie en bil, selv om man skulle ønske at det var det. Derfor har vi utviklet noen tilleggstjenester som kan hjelpe deg på veien til å få utført service og reparasjoner så smidig som mulig.

Vi henter bilen din!

Vi vet at uansett ventetid, så har de fleste av våre kunder noe reisetid. Som eneste verksted i Norge så langt, så sier vi; Vi henter bilen din! Du kan da bruke tiden på det du helst vil. Vi henter bilen din. Vi reparer bilen din. Vi leverer bilen din! Nettopp fordi vi mener det er god service!

Kan jeg virkelig fikse alt på en gang?

Hos oss kan du nå få MECA konto! Ikke utsett service og nødvendige reparasjoner.

Med MECA konto bestemmer du selv hvordan og når du vil betale. Bestill time idag og søk om MECA konto direkte på verkstedet når du henter bilen. Enklere blir det ikke!

  • Inntil kr. 30 000,- i kreditt
  • 24 måneders rentefri delbetaling
  • 30-60 dagers avgiftsfri kreditt

Finn en betalingsplan som passer for deg.