Hunsbedt Bil / Verksted & service

Verksted & service

La oss ta vare på bilen din. Vi har kunnskapen. Vi har viljen. Vi garanterer at du blir fornøyd!

DSC06578

Våre tjenester

Volvo Original service

Vi ønsker at livet ditt skal være ukomplisert og at du alltid får det beste ut av din Volvo. Derfor tilbyr vi Volvo Original service – en service utenom det vanlige.

Ford økonomiservice 6+

Regelmessig service hos ditt autoriserte Ford-verksted er den beste måten å ivareta et problemfritt bilhold. Vi gir garanti på vårt arbeide og våre deler, og selvsagt bruker vi kun originaldeler.

MECA-tjenester

Med MECA-konto bestemmer du selv hvordan og når du vil betale. Bestill time idag og søk om MECA-konto direkte på verkstedet når du henter bilen. Enklere blir det ikke!

Delelager

Vi fører originaldeler, har et stort utvalg av produkter og tjenester til Volvo og Ford og et stort utvalg av reservedeler og tilbehør.

Dekkhotell

Det er stadig flere som forstår hvor deilig det er å slippe å tenke på dekkskift, bæring og lagring av dekk og ikke minst vasking. Vi liker at du har det enkelt.

Bilpleie

Vår bilpleieavdeling bruker kun de beste produktene, og våre profesjonelle bilpleiere hjelper deg med å holde din bil skinnende blank og ren.

Et moderne verksted med moderne service

Vi henter bilen din

Nå gjør vi det enklere for deg som er kunde hos oss!
Bor du i Lister-regionen så henter vi bilen din!

  • Avtal time med din personlige servicetekniker
  • Avtal tid og sted for henting/levering med din PST.

Enklere blir det ikke!

Vanlige plasser hente/leveringsplasser er:
Lyngdal: Shell 7-eleven
Flekkefjord: Circle K Flekkefjord
Farsund: Europris

Vi henter bilen din for 250,-
Trenger du leiebil i mellomtiden betaler du 250,- ekstra.

Det er du som kunde vi bryr oss om

Vi gir garanti på vårt arbeid og våre deler. Vi bruker kun originaldeler, så fremt du ikke ønsker andre alternativer. Det som betyr noe for oss er å sikre kvaliteten til bilen din – om det er Volvo, Ford eller et annet merke.

– Ja, vi er stolte over å si at Volvo, og Ford er det vi kan best.

Vi er samtidig stolte over å si at din bil, uansett merke, er det vi bryr oss aller mest om.

Hva gjør vi egentlig?

Våre teknikere jobber i dag som Personlig Serviceteknikere (PST). Vi har ikke kundemottakere. Vi vil at du som bileier skal ha direkte kontakt med din PST. La oss kalle det «bildoktor».

En PST er kundens kontaktperson og gjør at du som kunde kan føle deg trygg på at du og bilen din ivaretas på beste måte når du kommer til oss. Som kunde bestiller du service, reparasjoner og andre tjenester, samt leverer og henter bilen hos din egen tekniker. Kunden har én kontaktperson som gjør at eventuelle misforståelser lettere unngås og at bilen blir ferdig ved første besøk. Dette resulterer i mindre sløsing med kunden sin tid og flere fornøyde kunder her hos oss.

Som en videreutvikling av PST-konseptet har Volvo tatt steget videre med VPS, Volvo Personligservice. Ikke for å skryte, men vi var et av de første verkstedene i Norge til å begynne med dette.

Den største forskjellen er at to teknikere jobber i team på samme verkstedplass. Dette gjør at vi nå kan utføre mange standardjobber på under halve tiden, og flere kunder kan vente hos oss mens jobben utføres. Kundene får en timeavtale som er styrt på spesifikk tid slik at de vet og kan planlegge sin dag på en bedre måte. Motorer idag er i høyeste grad «high-tech», ikke bare for å være «fancy», men for å kunne klare strenge krav til avgassutslipp og brensel-effektivitet. Nettopp derfor er det viktigere enn tidligere med regelmessig vedlikehold.

Nå som vi har skrytt av at vi kan reparere bilen din på kortest mulig tid, kan vi og erkjenne noe.

Vi vet at uansett ventetid, så har de fleste av våre kunder noe reisetid.
Som eneste verksted i Norge så langt, så sier vi; Vi henter bilen din!
Du kan da bruke tiden på det du helst vil. Vi henter bilen din. Vi reparer bilen din. Vi leverer bilen din!

Nettopp fordi vi mener det er god service!

DSC05872

Polestar effektoptimalisering øker ytelsen i din Volvo og gir deg en helt ny og forbedret kjøreopplevelse.

Teknikken er utviklet av Polestar i samarbeid med motoringeniører hos Volvo. Oppgraderer du din Volvo med Polestar effektoptimering får du tyve års utvikling og erfaring fra racing under panseret! Ved normal kjøring påvirkes ikke bilens forbruk av oppgraderingen, og utslippsnivåene vil heller ikke påvirkes.

Kan bilen optimeres?

Polestar effektoptimering kan utføres på de fleste Volvo-modeller. På Polestar sine nettsider kan du enkelt sjekke om din bil kan optimeres eller ikke. Ta gjerne kontakt med oss så får du et tilbud på optimering av din Volvo. Optimeringen tar ca 1 time.  Det er kun autoriserte Volvo-verksteder som får utføre optimaliseringen, og du beholder selvfølgelig Volvos Originalgarantier.

Ombygging av et kjøretøy innebærer at bilens tekniske spesifikasjoner, utseende osv. endres i forhold til hvordan bilen var da den først ble registrert for bruk i Norge. Dette medfører at kjøretøyet må godkjennes på nytt av Statens vegvesen. Du er selv ansvarlig for å få vognkortet oppdatert hos en av Statens vegvesens trafikkstasjoner.

Før du gjør endringene må du sende en melding om ombygging av bil via Skatteetaten sine sider for å motta et vedtak. Dette vedtaket må så fremlegges for Statens Vegvesen i etterkant av ombyggingen, i tillegg til bekreftelse fra verkstedet som har optimert bilen. Det er viktig at du setter deg inn i Skatteetatens regelverk for oppbygging av bil i forkant.

Ta kontakt med din Personlige Servicetekniker HER for mer informasjon om Polestar effektoptimalisering!

Eksempler på priser fra vårt verksted

Skifte bremseklosser bak

Pris fra
kr 2.332,–

AC-service

Pris fra (Gasspåfylling kommer i tillegg)
kr 2.290,–

EU-kontroll

kr 1200,–

Vi henter bilen din

kr 250,–
DSC06708

Kontakt oss i dag

Christian Olsen

Personlig servicetekniker Volvo
christian.olsen@kvernelandbil.no
46 63 78 68

Steven Bjelland

Personlig servicetekniker Volvo
steven.bjelland@kvernelandbil.no
92 22 78 66

Sebastian Gerken

Personlig servicetekniker Volvo
sebastian.gerken@kvernelandbil.no
48 40 36 42

Marius Lindefjell Johnsen

Personlig servicetekniker Ford
marius.lindefjell.johnsen@kvernelandbil.no
48 40 36 50

Kjetil Hauan

Personlig servicetekniker Ford
kjetil.hauan@kvernelandbil.no
48 40 37 76