Hunsbedt Bil / Om oss

Om oss

Vi er stolte over å være en familiebedrift med historie og visjoner.

DSC06758

Vi er i dag merkeforhandler av Volvo og Ford

Ludvig Hunsbedt overtok familiebedriften i 1985. Siden da har det vært fremtidsrettet tankegang, og vi er nå plassert i det vi tør kalle et av distriktets mest moderne bilanlegg med et verksted som er verdt et besøk. Vi tenker hele tiden nytt. Vi streber etter å bli bedre, og vi gir oss ikke før vi lykkes.

Volvo og Ford er 2 merker vi er stolte av, og har lært oss å kjenne ganske så godt. Til tross for at vi har 3 selgere, har vi hele 48 års erfaring fra bilbransjen. Akkurat dette mener vi betyr noe.

Begreper som VPS (Volvo Personlig Servicetekniker), PST (Personlig servicetekniker), sier deg kanskje ikke mye, men det er først når du opplever det at du merker; det har en forskjell. Våre «mekanikere» som du kanskje kjenner dem som, kan bil. Det kan vi love.

Vi er stolte over å ligge i teten i Norge som den bilforhandleren med flest, og mest fornøyde kunder.

I dag teller vi 20 motiverte ansatte, som alle, hver og en, hver eneste dag streber etter å være best på det vi gjør, samt ha de mest fornøyde kundene.
Vi er fordelt på salgsavdeling, verksted, klargjøring, og administrasjon. tilsammen omsetter vi for ca 90 millioner pr. år.

Vi er opptatt av å benytte lokale leverandører, og samtidig være med å bistå et bredt tilbud fritidsaktiviteter og kultur slik at vårt lokalområde skal forbli et attraktivt sted og bo.

Som en del av Hunsbedt Gruppen kan vi tilby eget skadeverksted, Bilskade Kvinesdal. Vi har og eget dekkverksted som tilbyr dekk, dekkhotell etc. Ikke minst har vi Hunsbedt Bilberging som hjelper deg når uhellet er ute.

Tommy-Slettebo

Vi velger å kalle oss en totalleverandør innen bil!

Tommy Slettebø

Daglig leder

Historien

1912

Ludvig Hunsbedt Senior startet opp med egen smie i Liknes sentrum. Her ble det foretatt alt av reparasjoner av tråsykler, kjerrer og biler med mer, samt levering av drivstoff.

1950

Sønnen Gunnar Hunsbedt overtok driften i 1950 og bygde nytt bilverksted med bensinstasjon.

1985

3. generasjon med Ludvig Hunsbedt overtok driften i 1985, og bygde om til bilforretning og ny bensinstasjon.

1996

Hunsbedt Bilverksted ble splittet opp i Hunsbedt Bil, Hunsbedt Holding & Eiendom, Hunsbedt Bilberging og Hunsbedt Racing.

2001

Hunsbedt Bil og Hunsbedt Bilberging flytter inn i nytt bilanlegg på Åmot industriområde.

2020

De seneste årene har Hunsbedt gruppen økt og består i dag av: Hunsbedt Bil, Toyota Flekkefjord, Asfalt Sør, Dekkservice Kvinesdal, Hunsbedt og Hunsbedt bilberging med Hunsbedt bilbergingsteknikk.