Hunsbedt Bil / Bruktbil / Hunsbedt Enkel

Hunsbedt Enkel

Dette er biler som vi har tatt i innbytte, men som vi på grunn av alder eller kilometer ønsker å selge til en fordelaktig pris. Ofte er det biler i lavere prisklasser. Med ordet fordelaktig pris ligger det i kortene at vi på disse ikke tilbyr samme garanti. Tryggheten for deg som kunde er at du i større grad er omfattet av kjøpsloven, sammenlignet med å kjøpe tilsvarende bil fra en privatperson.

DSC06758

Dette er Hunsbedt Enkel

  • Fordelaktig pris, godt brukt og ikke tilstandsrapport.
  • Du velger om du ønsker garanti. Denne kjøpes via en ekstern leverandør, mot tillegg.
  • Hunsbedt ENKEL, garanterer deg at bilen er fri for heftelser, og vi tar hånd om handelen på en profesjonell måte som ved andre bilhandler.
    Vi er tydelige på at bilene som selges under ENKEL kategorien har vi begrenset kunnskap om. Du må regne med at det kan tilkomme kostnader til reparasjoner og vedlikehold.
  • Hunsbedt ENKEL bilene kan ikke kjøpes usett eller reserveres. Her er det første mann til mølla som gjelder i form av personlig oppmøte. Kommer du langveis ifra, så finner vi nok en alminnelig ordning på det og.
  • Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

Trygghet

Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen. Vi er der for kunden! Før, under og etter.

Enkelt

Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

Innbytte

Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

Levering

Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

Om oss

Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

Rent praktisk

Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal.

Vi henter deg uansett.

Kontakt oss i dag

Ola M. Stokkeland

Bruktbilansvarlig og Ford selger
ola.stokkeland@kvernelandbil.no
92 85 47 62

Tommy Slettebø

Daglig leder & selger
tommy.slettebo@kvernelandbil.no
92 04 51 51