xc90-gallery-6-16x9

XC90

Avansert, vakker og selve flaggskipet.

Pris fra kr 1.106.000,–

Flere opplevelser

Våre SUV-er gir deg bedre sikt, mer selvsikkerhet og beskytter deg og de du er glad i. Kombinasjonen av bakkeklaring, kjøreegenskaper, og praktisk plass kan overbevise de fleste.


7
seter


6,4–7,5
liter/100 km*


167-195 g
CO2/km*


AWD
Drive

Volvo XC90 er et fristed – et sted der du kan slappe av, tenke og reise med førsteklasses komfort. Der moderne skandinavisk design møter svensk håndverkstradisjon.

Der kvalitetsmaterialer gleder sansene dine og setter komforten i sentrum på alle turer. Og der et intuitivt senterdisplay med berøringsskjerm hjelper deg å holde kontakten og kontrollen. Enten du kjører på motorveien eller i byen gjør den intuitive teknologien kjøringen enklere, slik at du kan slappe av og nyte turen. Den unike Volvo-kjøreopplevelsen forsterkes ytterligere med sofistikerte drivlinjer som gir deg høy ytelse og effektivitet, slik at du slipper å fire på kravene. Og med det aller siste innenfor sikkerhetsfunksjoner kan du reise i trygg forvissning om at XC90 alltid tar vare på deg, passasjerene dine og omverdenen. XC90 representerer vår unike tilnærming til hva det innebærer å kjøre en eksklusiv bil i det 21. århundret. XC90 er et fristed, – designet rundt deg.

Ta kontroll

Den elektriske motoren og bensinmotoren fungerer godt sammen, slik at den ladbare hybrid-SUV-en genererer mindre utslipp, har bedre veigrep og gir rask respons.

Vis hvem du er

Gjør kjøreturen personlig ved å velge mellom tydelige eksteriørdesign – den mer lukseriøse Inscription eller den sporty R-Design.

Den avanserte teknologien i XC90 Recharge Plug-in hybrid gjør kjøreturen komfortabel. Bilen gir deg en hjelpende hånd, driver assist er en funksjon som hjelper deg med å justere fart og avstand og sørger for en mer posisjon i kjørefeltet. Dette gjelder enten du kjører fra Farsund til Flekkefjord, eller fra Kvinesdal til Oslo.

Frisk luft? Bilen bryr seg om miljøet. Filtreringssystemet i bilen sørger for at du puster inn ren luft.

Skulle du velge å oppgradere lydanlegget , kan du velge Bowers & Wilkins. Her får du klokkeklar lydvalitet, enten du spiller Ole Ivars, AC DC, eller Mozart. Det føles som du sitter i konsertlokalet uansett hvor i bilen du sitter.

Velg mellom følgende utstyrsvarianter:

  • Bright – den luksuriøse
  • Dark – den sportslige

*De detaljerte verdiene for energiforbruk og utslipp av CO2 ble bestemt i henhold til nylig introduserte WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure), og i tillegg måles de i praktisk kjøredrift ved bruk av metoden RDE (Real Drive Emission). Tallene er WLTP-målte verdier som rapporteres i henhold til NEFZ. Motorene samsvarer dermed med standard for utslipp fra EURO 6d-TEMP.

Kontakt oss i dag

Tommy Slettebø

Daglig leder & selger
tommy.slettebo@kvernelandbil.no
92 04 51 51