xc60-hero-21x9-web

XC60

Årets bil 2018. Vakker og effektiv.

Pris fra kr 836.000,–

Ha kontroll på veien. Lev i harmoni med miljøet.

Den dynamiske ladbare hybrid-SUV-en fra Skandinavia tar vare på det som er viktig.


AWD
Drive


5
seter


23g
CO2/km*


1.2
liter/100km*

I Skandinavia bygger vi SUV-er på en annen måte. Utgangspunktet er filosofien om å designe bilen rundt deg – den skal se lekker ut, engasjere føreren og være praktisk. Vi utvikler et eksteriør som kombinerer muskuløs dynamikk med ren, elegant skandinavisk design. Vi finner den perfekte balansen mellom komfort og kontroll og bygger chassiset på dette. Og – vi skaper et interiør laget av de fineste skandinaviske materialer, sørger for at det bader i naturlig lys og er fullpakket med smarte detaljer som gjør hverdagen enklere. Her har du resultatet: Volvo XC60 – en bil som er like god å kjøre som den er pen å se på, fullpakket med vår nyeste teknologi for å gi deg en stimulerende og engasjerende kjøreopplevelse. Dette er den skandinaviske SUV-en – tatt enda et skritt videre.

Teknologi

Komfort på hver kjøretur. Intuitiv innredning og mange smarte funksjoner gjør kjøreturen til en fornøyelse. Fortvil ikke. Velger du en bil med fossil motor fordi nettopp det passer deg best vil du finne teknologi som fremdeles ivaretar det som er viktig – miljøet.

Sett deg inn

Komfortable seter i nappaskinn tilfører det lille ekstra, og sørger for en eksklusiv følelse for alle i bilen. Men, la oss forklare det på en annen måte.
Om du laster opp bilen og kjører fra Lyngdal til Stavanger, er det liten sjans for at du underveis føler behov for å justere sitteinnstillingene. Prøv, vi lover, det er magi!

Offroad modus

For ultimat komfort, kjøreglede og effektivitet kan du velge offroad kjøremodus med aktiv luftfjæring. Denne funksjonen hever eller senker XC60 SUV basert på underlaget. Denne funksjonen gjør at du «glir rett inn» uansett om du reiser til Knaben, eller om du tar en langtur nedover Europa.

Åpen himmel

Panoramatak med vertikal åpning gir ekstra nærhet til naturen og frisk luft når du selv ønsker. Livet under åpen himmel – for hånden. Om ikke du velger for hånden, så kan det være at du faller pladask for lyset i kupeen. Det kan hende at barn, og barnebarn setter umåtelig pris på å se norsk natur, trær, himmel, og sol. Prøv det!

Jevn kjøring

Mildhybrid-drivverket sparer forbrenning ved utvinning av energi når du bremser. Nyt en dynamisk kjøretur så snart motoren er i gang. På dine premisser. Den avanserte teknologien i XC60 SUV gjør kjøreturen komfortabel.

Velg mellom følgende utstyrsvarianter:
Inscription – den luksuriøse
R-Design – den sporty

*De detaljerte verdiene for energiforbruk og utslipp av CO2 ble bestemt i henhold til nylig introduserte WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure), og i tillegg måles de i praktisk kjøredrift ved bruk av metoden RDE (Real Drive Emission). Tallene er WLTP-målte verdier som rapporteres i henhold til NEFZ. Motorene samsvarer dermed med standard for utslipp fra EURO 6d-TEMP. Tallene baseres WLTP-data, hentet inn under spesifikke testforhold for Volvo XC60 T8 AWD som ladbar hybrid. Rekkevidde i praksis, CO2-utslipp og drivstofforbruk under reelle forhold varierer etter personlig kjørestil og andre eksterne faktorer. Åpen tilgang til spesifikasjoner for andre mulige drivver.

Kontakt oss i dag

Tommy Slettebø

Daglig leder & selger
tommy.slettebo@kvernelandbil.no
92 04 51 51