xc40-hero-21x9-web

XC40

Nykommeren. En vinner allerede.

Pris fra kr 441.000,–

Unplug and play.

XC40 er den kompakte ladbare hybrid-SUV-en fra Skandinavia - designet for byen og verden utenfor.


AWD
Drive


5
seter


7,5-8,3
liter/100km*


162-186g
CO2/km*

XC40 er en ekte urban SUV. Høy bakkeklaring, store felger, og ekte SUV proporsjoner gir den en kraftfull tilstedeværelse på veien. Samtidig er det en genuin Volvo, fra den karakteristiske frontgrillen til de nydelige,  detaljerte baklysene. Den er typisk skandinavisk og umiskjennelig urban, bygd for livet i byen, eller på landet.

XC40 hjelper deg til å få plass til hverdagen din i bilen. Bagasjerommet er et av de største i denne klassen og har en regelmessig form som gjør det enkelt å få mest mulig ut av plassen.

Opplev følelsen av trygghet på hver eneste tur i XC40, med høy sitteposisjon og spreke, sikre kjøreegenskaper som gir deg full kontroll.

Møt XC40 Recharge Plug-in hybrid. Denne kompakte ladbare hybrid-SUV-en er designet med omtanke for miljøet – og utformet for urban kjøring.
Rull med stil.

Er ikke din stil Plug-in-hybrid?

Da da kan du trygt «rulle med stil» i en XC40 med bensin, eller mild hybrid diesel motor. Du ruller uansett med stil.

Skill deg ut

Tøff og tydelig design møter effektivitet. Gjør deg kjent i byens gater uten at du forsvinner i mengden.

Finn på ting

Bilen har mange innovative og fleksible lagringsløsninger. Den leveres med romslige oppbevaringsrom i dørene, hengekroker og skjulte oppbevaringsplasser. Vi designet XC40 så du kan tilpasse den til ditt personlige bruk.

Redd dagen

Intelligente førerstøttesystemer kan kartlegge farlige situasjoner og bidra til at du unngår kollisjoner med andre kjøretøyer, fotgjengere, syklister eller store dyr – når som helst, dag eller natt.

Passer på

Driver assist med cross traffic alert er en trafikkvarsling som gjør det enkelt å komme seg ut av en trang plass. Det varsler om kjøretøy og myke trafikanter som nærmer seg og bremser automatisk for nært forstående kollisjoner.

Velg mellom følgende utstyrsvarianter:
Inscription – den luksuriøse
R-Design – den sporty

*De detaljerte verdiene for energiforbruk og utslipp av CO2 ble bestemt i henhold til nylig introduserte WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure), og i tillegg måles de i praktisk kjøredrift ved bruk av metoden RDE (Real Drive Emission). Tallene er WLTP-målte verdier som rapporteres i henhold til NEFZ. Motorene samsvarer dermed med standard for utslipp fra EURO 6d-TEMP.

Kontakt oss i dag

Stein Arvid Egeland

Salgsansvarlig Volvo og bruktbil
stein.arvid.egeland@hunsbedtbil.no
90 11 54 25

Tommy Slettebø

Daglig leder & selger
tommy.slettebo@hunsbedtbil.no
92 04 51 51