259201_Volvo_XC40_Recharge_P8_AWD_in_Glacier_Silver-1600x1067

XC40 Recharge

Helt ny. Helt elektrisk.

Pris fra kr 541.000,–

Unplug and play

Firehjulstrekk, høy bakkeklaring, hengerfeste, lang rekkevidde.


4.9 sek
0–100 km/t


Over 400 km
i rekkevidde


40 min
~ 80 % ladet


408 hp
helelektrisk kraft

XC40 er en ekte urban SUV. Høy bakkeklaring, store felger, og ekte SUV proporsjoner gir den en kraftfull tilstedeværelse på veien. Samtidig er det en genuin Volvo, fra den karakteristiske frontgrillen til de nydelige, detaljerte baklysene. Den er typisk skandinavisk og umiskjennelig urban, bygd for livet i byen, eller på landet.

XC40 hjelper deg til å få plass til hverdagen din i bilen. Bagasjerommet er et av de største i denne klassen og har en regelmessig form som gjør det enkelt å få mest mulig ut av plassen. Opplev følelsen av trygghet på hver eneste tur i XC40, med høy sitteposisjon og spreke, sikre kjøreegenskaper som gir deg full kontroll.

Rull med stil. Tøff og tydelig design møter effektivitet. Gjør deg kjent i byens gater uten at du forsvinner i mengden. Organisering og oppbevaring blir en lek.  Mange smarte oppbevaringsplasser for vannflasker, treningsvesker, telefoner, bærbare datamaskiner, take-away og alt det du trenger å ha med deg. Inkludert en forsetelomme til ladekabler. Hold deg oppdatert – det gjør livet enklere. Google Assistant, Google Maps og Google Play Store. XC40 Recharge Pure Electric er fullstendig tilkoblet din digitale hverdag – selv om du ikke har med deg telefonen.

Opplev vår første kompakte helelektriske SUV – designet for byen og resten av verden. Denne kompakte SUV-en er designet med omtanke for miljøet – og utformet for urban kjøring.

Lang rekkevidde

Det store 78 kWh-batteriet har en estimert rekkevidde på over 433 km* så du slipper å lade så ofte. Ved behov kan bilen hurtiglades fra 0 til 80 prosent på rundt 40 minutter**.

Pure Power – helelektrisk kraft

408 hk, 0-100 km/t på 4,9 sek og tilhengervekt opptil 1800 kg. Ingen utslipp mens du kjører. Med den helelektriske XC40 Recharge slipper du å fire på kravene for å kjøre på en mer bærekraftig måte.Bilder

Kontakt oss i dag

Tommy Slettebø

Daglig leder & selger
tommy.slettebo@kvernelandbil.no
92 04 51 51