v90-hero-21x9-1600x1067

V90

Komfort og eventyr

Pris fra kr 756.000,–

Designet for komfort og eventyr

Opplev den ikoniske skandinaviske ladbare hybridstasjonsvognen. Få et elegant avbrekk i hverdagen og en kjøretur med omtanke for morgendagen.


0.8
liter/100km*


5
seter


19
CO2/km*


560liter
last

Ideen bak Volvo stasjonsvogn er fremdeles den samme: å lage en bil fullpakket av allsidighet. En bil med plass til hverdag og familie og med teknologi som holder alle trygge. Vi har bygd disse bilene i 60 år, og resultatet av all denne erfaringen er her nå, i form av V90 – stasjonsvognen som er både praktisk, elegant og sofistikert, innpakket i det beste innen skandinavisk design. V90 er utstyrt med moderne teknologi som gir deg den støtten du trenger – uten å virke overveldende. Fra sikkerhetsteknologier som bidrar til å unngå kollisjoner, til drivlinjen T8 Twin Engine med både elektrisk motor og kraftig bensinmotor – bilens mange avanserte funksjoner er utviklet for å gjøre hver eneste kjøretur tryggere og mer fornøyelig. Med V90 får du all vår kunnskap og erfaring med på kjøpet. Dette er Volvo stasjonsvogn på sitt beste – i en helt ny utgave.

Volvo stasjonsvogner er fullspekket med strukturelle funksjoner og automatiske systemer, som passer på din sikkerhet i alt fra travle bygater til mørklagte ensomme veier utenfor allfarvei.

Ta kontroll

Den elektriske motoren og bensinmotoren fungerer godt sammen, slik at den ladbare hybrid-stasjonsvognen genererer mindre utslipp, har bedre veigrep og gir rask respons.

Vis hvem du er

Interiøret er oppdatert med finere kromdetaljer – blant annet en ny grill av krom. Gjør kjøreturen personlig ved å velge mellom tydelige eksteriørdesign – den mer lukseriøse Inscription eller den sporty R-Design.

Utforsk verden

Den avanserte teknologien til V90 Cross Country bringer deg videre på eventyr langs nye veier.

Sol eller regn, sludd eller snø – bare kjør.

Førerstøttesystemer og avansert firehjulsdrift skaper en kjøreopplevelse med det beste veigrepet og egner seg for alle veiforhold. Offroad modus, bakkekontroll, store hjul og rikelig med bakkeklaring får deg frem til tross for utfordrende kjøreforhold.

Velg mellom følgende utstyrsvarianter:

  • Bright – den luksuriøse
  • Dark – den sporty

*Tallene baseres på WLTP-data, hentet inn under spesifikke testforhold for Volvo V90 T8 AWD som ladbar hybrid. Rekkevidde i praksis, CO2-utslipp og drivstofforbruk under reelle forhold varierer etter personlig kjørestil og andre eksterne faktorer. Åpen tilgang til spesifikasjoner for andre mulige drivverk
De detaljerte verdiene for energiforbruk og utslipp av CO2 ble bestemt i henhold til nylig introduserte WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure), og i tillegg måles de i praktisk kjøredrift ved bruk av metoden RDE (Real Drive Emission). Tallene er WLTP-målte verdier som rapporteres i henhold til NEFZ. Motorene samsvarer dermed med standard for utslipp fra EURO 6d-TEMP.

Kontakt oss i dag

Tommy Slettebø

Daglig leder & selger
tommy.slettebo@kvernelandbil.no
92 04 51 51