v60-recharge-gallery-5-16x9-web

V60

Plass til det du trenger. Kraft når du trenger.

Pris fra kr 711.000,–

Komfort på hver kjøretur

Designet for moderne familieliv, med sikkerhet, komfort og allsidighet i fokus.


Opptil91km
i Pure (helelektrisk) modus


17g
CO2/km*


0,8
liter/100km*


529liters
last

Volvo V60 har en balansert kombinasjon av dynamikk, stil og allsidighet. På svingete veier kommer du til å sette pris på den presise responsen til det velbalanserte chassiset. På langtur holder den avslappede komforten deg og passasjerene dine friske og opplagte time etter time. I mer utfordrende trafikk – som ved bykjøring – gir de mange støtteteknologiene deg full kontroll og gjør kjøringen mindre stressende. Utseendet til din V60 understreker bilens spreke karakter. De robuste skuldrene, den karakteristiske fronten med avanserte hovedlys, den strømlinjeformede, kupé-inspirerte takprofilen og den markante bakdelen med en unik plassering av baklysene – alt sammen bidrar til en kraftig tilstedeværelse på veien. Innvendig utgjør det vakkert utformede interiøret et rolig, men likevel oppkvikkende miljø som skaper et unikt velvære, akkurat som det passer seg for et mesterverk innenfor skandinavisk design.

Volvo har med V-modellene gjenskapt et ikon for familiens livsstil og sikkerhet. Volvo stasjonsvogner er fullspekket med strukturelle funksjoner og automatiske systemer, som passer på din sikkerhet i alt fra travle bygater til mørklagte ensomme veier utenfor allfarvei.

Recharge Plug-in hybrid

Denne ladbare stasjonsvognen er designet med omtanke for planeten – og utformet for dynamisk kjøring.

Nyt god plass

Du trenger ikke stige ut av en V60 for å strekke på bena. Du sitter godt i denne romslige bilen med støtte i setene.

Åpne bagasjerommet

Når du har hendene fulle, åpner og lukker bagasjerommet seg automatisk når du beveger foten din under støtfangeren på bilens bakpart.

Velg mellom følgende utstyrsvarianter:

  • Bright – den luksuriøse
  • Dark- Sportslig
  • Polestar Engineered – ytelse

*De detaljerte verdiene for energiforbruk og utslipp av CO2 ble bestemt i henhold til nylig introduserte WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure), og i tillegg måles de i praktisk kjøredrift ved bruk av metoden RDE (Real Drive Emission). Tallene er WLTP-målte verdier som rapporteres i henhold til NEFZ. Motorene samsvarer dermed med standard for utslipp fra EURO 6d-TEMP.
Rekkevidden, CO2-utslipp og drivstofforbruk er basert på WLTP-data innhentet under spesifikke testforhold for V60 Recharge T8 AWD ladbar hybrid. Faktisk rekkevidde, CO2-utslipp og drivstofforbruk under reelle forhold varierer avhengig av personlig kjørestil og andre eksterne faktorer. Tallene er foreløpige, i påvente av endelig kjøretøysertifisering.
* Ladetiden er estimert utfra beregninger utført av Volvo Cars. Vær oppmerksom på at ladetiden kan variere og avhenger av faktorer som utetemperatur, batteritemperatur, ladeutstyr samt batteriets og bilens tilstand.
Endelig sertifisering av bilen ventes.

Kontakt oss i dag

Tommy Slettebø

Daglig leder & selger
tommy.slettebo@kvernelandbil.no
92 04 51 51