s90-recharge-gallery-5-16x9-web

S90 Recharge

Effektiv eksklusivitet. Fem førsteklasses seter.

Pris fra kr 836.000,–

Elegant og stilren

S90 er en eksklusiv og enestående sedan. Den kombinerer sofistikert eksklusivitet med intuitiv teknologi og kraftig ytelse.


Opptil88km
i Pure (helelektrisk) modus

Svevestøv
PM 2,5
luftkvalitet


18g
CO2/km*


0.8
liter/100km*

Effektiv eksklusivitet.Ytelse på ansvarlig vis med effektive turboladede bensindrivlinjer og plug-in hybrider er det et alternativ for alle. Kraftfulle proporsjoner, rene linjer og lekkert utformede detaljer – S90 er skandinavisk design på sitt mest selvsikre og elegante. Omhyggelig fokus på detaljer, nydelige materialer og stilren design gir S90 en unik følelse av moderne skandinavisk eksklusivitet. Alle utstyrsnivåene for S90 kombinerer dynamisk, atletisk design med skandinavisk håndverk.

Omfavn det nye og ha full kontroll på reisen i den oppdaterte ladbare hybrid-sedanen i luksusklassen fra Skandinavia.

Stor stil

Interiøret er oppdatert med finere kromdetaljer – blant annet en ny grill. Gjør kjøreturen personlig ved å velge mellom tydelige eksteriørdesign – den mer luksuriøse Inscription eller den sporty R-Design. Vi tør nesten garantere at folk snur seg etter bilen når du kommer kjørende forbi.

Denne bilen gir deg plass, komfort og detaljer som imponerer.

Alltid ved din side

Den avanserte teknologien i S90 Recharge Plug-in hybrid gjør kjøreturen komfortabel.

Hold deg konsentrert. Head up display tilrettelegger for å holde et øye med farten, følge navigasjon, besvare telefonsamtaler og mer. Alt uten at du trenger å ta øynene bort fra veien.

Oppvarming og avkjøling?

Bruk Volvo On Call-appen til å forhåndsvarme eller avkjøle bilen før du setter deg inn.

Velg mellom følgende utstyrsvarianter:

  • Inscription – den luksuriøse
  • R-Design – den sporty

*De detaljerte verdiene for energiforbruk og utslipp av CO2 ble bestemt i henhold til nylig introduserte WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure), og i tillegg måles de i praktisk kjøredrift ved bruk av metoden RDE (Real Drive Emission). Tallene er WLTP-målte verdier som rapporteres i henhold til NEFZ. Motorene samsvarer dermed med standard for utslipp fra EURO 6d-TEMP.

Kontakt oss i dag

Tommy Slettebø

Daglig leder & selger
tommy.slettebo@kvernelandbil.no
92 04 51 51